Gastblog: Aanzienlijk besparen met Hosted VOIP

Veel MKB bedrijven in Nederland zouden flink kunnen besparen als zij zouden overstappen op Hosted VOIP.  Door over te stappen op Hosted VOIP kan men tussen de 40 en 70 procent besparen op de telefoon kosten die u maandelijks maakt. Gebruik van Hosted VOIP is een relatief lage investering in een helemaal complete nieuwe telefonie omgeving waar u zeker op de lange termijn erg veel profijt mee kunt behalen.

VOIP staat voor Voice over IP en is een erg betrouwbare manier van bellen.  Bij VOIP wordt gebruik gemaakt van een dataverbinding, waarbij er via een IP verbinding gebruik gemaakt wordt van een virtuele telefooncentrale. De daadwerkelijke telefooncentrale staat in een extern beveiligd datacenter.

Hieronder vind u een overzicht van de voordelen van Hosted VoIP

  • Met Hosted VoIP spreekt u af hoeveel medewerkers en hoeveel telefoontoestellen u gaat gebruiken en welke functionaliteiten u precies wilt. Aan de hand van deze afspraken betaalt u een vast bedrag per maand. Waardoor je dus geen hogere kosten hebt wanneer je meer belt.
  • Men kan aanzienlijk besparen op de kosten. Met Hosted VoIP kunt u tussen de 40 en 70 procent op het zakelijk belverkeer besparen.
  • Met het toevoegen van uitgebreide Hosted VoIP functionaliteiten krijgt het bedrijf een professionele uitstraling, tevens zullen de medewerkers makkelijker te bereiken zijn.
  • Hosted VoIP kan eenvoudig met uw organisatie mee groeien
  • Hosted VoIP is erg betrouwbaar, de datacenters worden ook van uitgebreide brand, stroom en antidiefstal elementen voorzien.
  • Hosted VoIP is erg flexibel. Doordat de telefoons niet aan een central verbonden zijn, is men niet perse aan een werkplek verbonden, waardoor verhuizen stukken eenvoudiger wordt.
  • Hosted VoIP is een relatief lage investering. De datacentrale wordt normaal gesproken door meerdere bedrijven gebruikt, waardoor de eenmalige investering stukken lager is.
Social tagging: >

Leave a Reply