Gastblog: Thuis testen via zogetest.nl

De zorgkosten zijn in 2013 weer flink toegenomen, zo ligt het verplichte eigen risico dit jaar op €350. Medisch specialisten rekenen forse bedragen en in de huidige economische situatie hebben consumenten een stuk minder te besteden. Gelukkig zijn er altijd ondernemers die kansen zien én pakken. Een onderneming die handig inspeelt op de steeds duurder wordende zorg en dalende koopkracht is de onlangs opgezette webshop zogetest.nl. 

Deze onderneming is opgezet vanuit de gedachte dat je gezondheid belangrijk is, maar dat je niet per se voor ieder wissewasje naar een medisch specialist hoeft (en al helemaal in deze tijden). Er zijn namelijk genoeg handelingen die je een medisch specialist uit handen kunt nemen door deze zelf te verrichten. Je kunt hierbij denken aan het vaststellen van een soa, een te hoog cholesterolgehalte of een allergie. Wanneer je dit laat doen door een medische instelling, dan betaal je in vrijwel alle gevallen de jackpot.

Thuistesten

Zogetest.nl biedt vrijwel alles aan op het gebied van medische thuistesten. Alle tests zijn eenvoudig en veilig te gebruiken aangezien deze CE-geregistreerd zijn, wat inhoudt dat ze voldoen aan alle Europese richtlijnen voor thuistesten. Daarnaast heeft zogetest.nl nauw contact met de vertrouwde Nederlandse leveranciers. U kunt er terecht voor thuistests waarmee u zichzelf op allergieën kunt testen, diabetes, de hoogte van uw cholesterol kunt meten, SOA’s kunt vaststellen en waarmee u uw vruchtbaarheid kunt bepalen. Maar de webshop biedt ook thuistests aan waarmee u alcohol- en drugsgebruik bij bijvoorbeeld uw kind kunt vaststellen.

Anoniem

Naast de lagere kosten, brengen de thuistesten nog een groot voordeel met zich mee: anonimiteit. Het is niet nodig om een afspraak te maken bij uw huisarts of SOA kliniek, u kunt de test gewoon vanuit huis doen. Sommige tests geven u al binnen enkele minuten uitsluitsel en bij anderen, zoals de soa test, krijgt u een persoonlijke code geleverd waarmee u online de uitslag kunt bekijken.

Social tagging:

Leave a Reply