Welkom op onze website, graag vertellen wij u graag iets meer over onszelf! Met mkb-ondernemersboog hopen wij bruikbare informatie te kunnen aanbieden aan ondernemers, studenten en iedereen die interesse heeft in zelfstandig ondernemen. Wij doen dit in de vorm van artikelen, blogs en nieuwsberichten.

Bijdrage leveren?

Denk je zelf en interessante bijdrage te kunnen leveren aan onze website? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij staan open voor gastartikelen waarin je je ervaringen als ondernemer met ons deelt of waarin je aandacht besteedt aan belangrijke ontwikkelingen binnen het midden- en kleinbedrijf. Ook willen wij onze bezoekers de mogelijkheid geven om zichzelf of hun bedrijf onder de aandacht te brengen. Ben je dus van mening dat je een interessant product of dienst aanbiedt of heb je een opvallend idee voor een nieuwe onderneming, laat het ons dan weten!