Leuke accessoires en tips om jouw bedrijf mee te pimpen!Leuke accessoires en tips om jouw bedrijf mee te pimpen!

Wil je zorgen dat jouw personeel en medewerkers zich op hun gemak voelen in jouw bedrijf? Zorg er dan voor dat klanten en personeel warm worden ontvangen in een sfeervolle ruimte en kantoor. In dit blog geven we aan aantal tips om jouw bedrijf extra sfeervol en daarnaast ook duidelijker te maken.

Zorg voor duidelijke bedrijfsnaamborden

Ten eerste is het voor klanten en personeel handig als er bedrijfsborden aanwezig zijn. Hierdoor zorg je als het ware een soort herkenning en hoeven nieuwe potentiële klanten en nieuwe personeelsleden minder hard te zoeken naar de juiste locatie in het gebouw. Het is mogelijk om bedrijfsborden te laten graveren of naamplaatjes te laten maken.

Gepersonaliseerde items op kantoor

Er zijn veel leuke producten op de markt. Je kunt bijvoorbeeld je logo graveren en deze op pennen of onderzetters zetten. Hiermee krijgt je bedrijf een unieke uitstraling en kom je professioneel over. Dit is erg fijn als er mensen op sollicitatiegesprek komen of wanneer er klanten komen. Kunststof graveren kan dus op heel veel producten die dan toch weer voor herkenning zorgen.

Schone toiletten

Het maakt niet uit wat je werkplek is, of je aan schilderen doet of op een kantoor in een ziekenhuis werkt. Toiletten horen schoon te zijn. De laatste tijd is hygiëne belangrijker geworden en is er meer aandacht voor een schone wc op het kantoor. Om de gezondheid van medewerkers te garanderen is het essentieel dat er een speciale zeepdispenser, prullenbak en genoeg wc-papier is.

Snel internet

De productiviteit van medewerkers worden mede bepaald door de snelheid van het internet op kantoor. Traag internet kost veel tijd, maar zorgt ook voor een onprofessionele indruk als je bijvoorbeeld een online meeting met een klant hebt. Bespaar daarom niet op het internet, maar zorg dat er een razendsnelle verbinding is van bijvoorbeeld glasvezel of kunststof.

Sfeervolle verlichting

Vaak wordt het belang van verlichting onderschat. Licht heeft echter een grote invloed op de gezondheid van mensen. Als er te weinig licht is, worden mensen sneller moe en kunnen ze last krijgen van lichamelijke klachten zoals hoofdpijn. Het is daarom belangrijk dat je genoeg licht op kantoor hebt. Je kunt het opleuken met sfeerverlichting, zoals op je bureautafel.

De beste koffieautomaten

Water, koffie en thee zijn de motor achter de werkende kracht van een bedrijf. Het is daarom belangrijk dat bedrijven hier niet op besparen, maar juist voor goede koffie zorgen. Dit is ook fijn als er potentiële klanten op bezoek komen, want hiermee maak je een goede indruk. Sommige bedrijven hebben speciale koffieautomaten met allerlei smaken zodat er voor elke werknemer wel een lekker drankje tussen zit.