De twee feestelijke dagen in het voorjaar zitten er weer aan te komen: Pasen! Pasen is dan ook het ideale moment om jouw medewerkers weer een keer in het zonnetje te zetten. Naast het typische kerstpakket is het namelijk ook een leuk idee om met Pasen jouw medewerkers te verrassen met een attentie. Waarom je dat zou moeten doen én waar je aan kunt denken, zetten we hieronder voor je op een rij.

Toon waardering

Waardering op de werkvloer is belangrijker dan je denkt. Genoeg waardering kan namelijk een positieve invloed hebben op de werkvloer. Medewerkers zullen met complimenten in het achterhoofd beter presteren, zullen zich beter concentreren en ook zullen ze zich beter inzetten. Bovendien voelen medewerkers zich gehoord en er zal een betere sfeer onderling ontstaan. En dat resulteert er weer in dat jouw bedrijf op rolletjes kan lopen.

Redenen genoeg dus om jouw waardering te laten blijken richting het personeel. En laat Pasen daar een ideaal moment voor zijn! Veel mensen verwachten niet om rondom Pasen een cadeau te krijgen en laat dat extra leuk zijn, want jouw medewerkers zullen daardoor zeker verrast worden. Door Paasattenties te geven aan jouw medewerkers laat je merken dat je aan hen denkt en dat je hen dankbaar bent.

Paasattenties voor je medewerkers: leuke ideeën

Pasen staat vaak in het teken van lekkere broodjes en overheerlijke chocolade. Denk alleen al aan de typische Paasbrunch of de gevulde chocolade-eitjes. Een Paasattentie zal dan ook vaak in het teken staan van lekkernijen, waar immers niemand nee tegen zegt. Maar, wat zijn dan leuke cadeautjes om te geven rondom deze feestelijke gebeurtenis?

Denk bijvoorbeeld aan een pakket voor een Paasontbijt, een tasje gevuld met paaseitjes of een brievenbuspakketje met daarin een Paashaas van chocolade. Ook kun je bijvoorbeeld denken aan een leuk Paasmandje gemaakt van riet, gevuld met heerlijke paaseitjes of andere zoetigheden. Een Paasmandje kopen is zo gepiept en bovendien zullen jouw medewerkers dit zeker op prijs stellen.

Maak de cadeaus origineel

Een cadeautje geven rondom Pasen is natuurlijk al heel origineel. Je kunt het cadeautje een nog originelere twist geven door ‘m persoonlijk te maken. Voeg bijvoorbeeld een kaartje toe aan het pakket met een bericht gericht aan die ene medewerker. Zo maak je het cadeau persoonlijk. Ook kun je de Paascadeaus voorzien van het bedrijfslogo, zodat de medewerkers binnen een oogopslag kunnen zien van wie ze deze attentie hebben gekregen. Heb jij al een Paasattentie in gedachten?