Refurbished iPhone voor ondernemers

Van een ondernemer wordt veelal verwacht dat die altijd bereikbaar is. Daar komt ook nog eens bij dat ondernemers veel onderweg zijn. Het is dan ook verstandig dat je alle belangrijke gegevens gewoon bij je hebt, zodat het werk te allen tijde gewoon door kan gaan. Er zijn ook veel applicaties beschikbaar waar je op kunt werken, zoals Pages, Numbers, Nozbe, Dropbox, Mailchimp en HootSuite. Je kunt je boekhouding zelfs doen via een smartphone. De iPhone is een handige smartphone voor ondernemers. 

Een nieuwe iPhone kost gemiddeld rond de 800 euro. Dit is voor veel ondernemers binnen de midden- en kleinbedrijven een dure aanschaffing. Een refurbished iPhone is een geschikte oplossing voor wie minder wil betalen voor een nieuwe iPhone. Een refurbished iPhone is een tweedehands telefoon die volledig gereviseerd. De knoppen worden nagekeken en als het nodig is, vervangen. Verder krijgt de smartphone een nieuwe batterij en nieuwe behuizing. De batterij heeft weer een lange levensduur en de telefoon is helemaal krasvrij. Van binnen is de telefoon schoongemaakt en is er de nieuwste software opgezet. Doordat die volledig gereviseerd is, is die weer als nieuw. De telefoon is dan ook niet van nieuw te onderscheiden.

De meeste iPhones zijn wel als refurbished verkrijgbaar. Je kunt een iPhone 4, 4S, 5, 5C, 5S en 6 als refurbished iPhone kopen. De allernieuwste modellen kun je dus niet als refurbished kopen. Welke iPhone je kiest, is als eerste afhankelijk van je budget. De refurbished iPhone 4 is met een prijs rond de 150 euro het goedkoopst. De prijzen van de refubished iPhone 6 zitten rond de 600 euro en hiermee is deze variant het duurst. Daarnaast moet je ook rekening houden met wat je met je telefoon wilt gaan doen.

Als je bijvoorbeeld veel applicaties op je telefoon wilt zetten, is het verstandig om een iPhone te kiezen met minimaal 32GB opslaggeheugen. Als je weinig applicaties download en alleen belt en internet, heb je aan 16GB genoeg. Alle iPhones zijn sowieso verkrijgbaar met 16GB en minimaal 32GB.